Fyysisen voimankäytön perusteet antavat kurssin käyneelle yleiset valmiudet voimankäyttöön työtehtävissä yksityisellä turvallisuusalalla. Kurssilla käydään läpi fyysistä voimankäyttöä ja patukalla suoritettavaa voimankäyttöä. Kurssin pituus on 6 oppituntia, jotka sisältävät niin teorian opiskelua kuin käytännön harjoitteita.

Kurssin läpäisemiseksi kurssilaisen tulee suorittaa opetettavista asioista näyttökoe sekä kirjallinen koe.

Tämä kurssi pitää olla suoritettuna hyväksytysti ennen kuin voi osallistua kaasusumuttimen käyttäjäkoulutukseen, teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen.

Korvaavuudet
”Myöhemmin kuin 1.10.2002 mutta aikaisemmin kuin 1.4.2011 hyväksytysti suoritettu yleinen osa (laajuus neljä (4) oppituntia ja 1.3.2011 alkaen kuusi (6) oppituntia) ennen 1.1.2017 suoritettu osa korvaa fyysisen voimankäytön perusteet kokonaisuudessaan.

Osana vartijan koulutusta 1.4.2011 jälkeen hyväksytysti suoritettu yleinen osa korvaa kokonaisuudessaan järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet”

Näissä tapauksissa pitää esittää alkuperäinen todistus yleisen osan suorittamisesta.

Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Ota meihin yhteys ja pyydä tarjous, jos yrityksessäsi tai yhdityksessäsi tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalankouluttajallamme on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttajamme on sosiaalinen ja asiantunteva.

Jos sopivaa koulutusta ei löydy, ota yhteyttä aki@uakk.fi

Tulevat koulutukset

Ei Tapahtumat