Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hakevat järjestyksenvalvojan hyväksynnän uusimista poliisilta. Koulutus on lakisääteinen, ja se vaaditaan käydyksi ennen uuden hyväksynnän hakemista.

Kurssilla käydään läpi ajantasaiset tiedot liittyen järjestyksenvalvojan työhön. Kurssi sisältää sekä käytännön työhön liittyviä asioita että ajantasaista lakitietoutta. Saat kurssilta myös ajantasaisen järjestyksenvalvojan koulutusmateriaalin. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi tarvetta vielä uusia hyväksyntää, mikäli haluaa päivittää itselleen ajantasaisen tiedon järjestyksenvalvojan toiminnasta.

Kurssille kannattaa osallistua ennen hyväksynnän vanhenemista, jotta uutta hyväksyntää on vaivattominta hakea. Mikäli korttisi on mennyt vanhaksi, se pitää joka tapauksessa uusia alla mainituin ehdoin. Tässä tapauksessa sinun pitää esittää alkuperäinen järjestyksenvalvojan peruskoulutustodistus uutta hyväksyntää hakiessasi.

"1.3.2007 jälkeen suoritetun peruskoulutuksen vähintään 32 oppituntia tai 1.1.2017 jälkeen suoritetun peruskoulutuksen vähintään 40 oppituntia perusteella järjestyksenvalvojaksi hyväksytty henkilö voidaan hyväksyä järjestyksenvalvojaksi uudelleen, jos hän on hyväksytysti suorittanut aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista sisäministeriön asetuksella säädettävät vaatimukset täyttävän järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen."

"Järjestyksenvalvojan peruskoulutusta vastaavan aikaisemman koulutuksen (ennen 1.3.2007 vähintään 24 oppituntia) suorittanut voidaan hyväksyä järjestyksenvalvojaksi uudelleen hänen hakiessaan järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä aikaisemman järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen voimassa ollessa. Lisäksi hyväksymisen edellytyksenä on, että hakija on suorittanut hyväksytysti säädetyn järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista."

Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Ota meihin yhteys ja pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Kouluttajallamme on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttajamme on sosiaalinen ja asiantunteva.

Jos sopivaa koulutusta ei löydy, ota yhteyttä aki@uakk.fi

Tulevat koulutukset

Ei Tapahtumat