Järjestyksenvalvojan peruskoulutus uusiutui kokonaisuudessaan lakiuudistuksen myötä 1.1.2017. Uusi kurssi on pituudeltaan 40 oppituntia ja sisältää sekä käytännön harjoittelua eri oppiaiheissa että teoriam opiskelua.

Kurssin käytännön harjoittelua ovat alkusammutus, voimankäyttö, turvallisuustarkastus ja ensiapukoulutus. Teorian opiskelussa käydään laaja-alaisesti läpi lainsäädäntöä ja käytännön asioita järjestyksenvalvojan työn eri toimialueisiin liittyen.

Kurssi sisältää myös teoriakokeen sekä näyttökokeen. Kurssin läpäisseet saavat kurssista todistuksen, jolla voi hakea järjestyksenvalvojan hyväksyntää poliisilta. Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on nuhteeton tausta.

Kurssilla on myös mahdollisuus suorittaa fyysisen voimankäytön perusteet, josta kirjoitamme erillisen todistuksen. Sen saa, kun suorittaa hyväksytysti aiheesta näyttökokeet sekä erillisen kirjallisen kokeen.

Laaja-alaisuutensa ansiosta kurssi on erittäin yleishyödyllinen, joten sen käyvät monet sellaisetkin henkilöt, joilla ei ole aikomusta toimia järjestyksenvalvojana.

Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Ota meihin yhteys ja pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajallamme on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttajamme on sosiaalinen ja asiantunteva.

Jos sopivaa koulutusta ei löydy, ota yhteyttä aki@uakk.fi

Tulevat koulutukset

Ei Tapahtumat