Kaasusumutinkoulutuksen hyväksytty suorittaminen on yksi kaasusumuttimen hallussa pidon lakisääteisistä edellytyksistä. Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutuksen hyväksytty suorittaminen on myös edellytys järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen osallistumiselle.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan tai järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan ja fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista. Kurssille osallistuminen edellyttää kyseisen todistuksen sekä järjestyksenvalvoja-/vartijakortin esittämistä kouluttajalle ennen koulutuksen aloittamista.

Kurssilla käydään läpi keskeisiä kaasusumuttimen käyttämiseen liittyviä asioita. Kurssin pituus on 5 oppituntia, jotka sisältävät niin teoriaa kuin käytännön opetustakin. Kurssin läpäiseminen edellyttää kurssilla pidettävien näyttökokeiden sekä kirjallisten kokeiden hyväksyttyä suorittamista.

Kurssin läpäisseet voivat hakea poliisilta kaasusumuttimen hallussapitolupaa.

Korvaavuudet
”Vartijan voimankäyttökoulutuksen osana 1.10.2002 jälkeen ja ennen 1.1.2017 suoritettu kaasusumutinkoulutus korvaa koulutuksen täysimääräisesti.”

Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Ota meihin yhteys ja pyydä tarjous, yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajallamme on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttajamme on sosiaalinen ja asiantunteva.

Jos sopivaa koulutusta ei löydy, ota yhteyttä aki@uakk.fi

Tulevat koulutukset

Ei Tapahtumat