Koulutuksessa käydään läpi teleskooppipatukan käyttämistä yksityisen turvallisuusalan voimankäyttötilanteissa. Kurssin pituus on 5 oppituntia, jotka sisältävät niin teorian opiskelua kuin käytännön harjoitteitakin.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan/järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista. Kyseisestä koulutuksesta vaaditaan todistus esitettäväksi ennen kurssin aloittamista.

Teleskooppipatukan kantaminen työtehtävissä yksityisellä turvallisuusalalla vaatii yksityisen turvallisuusalan elinkeinonharjoittajan vastaavan hoitajan määräystä/lupaa kantaa tkp:tä työtehtävässä mukana.

Järjestämme myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Ota yhteys tai pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajallamme on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttajamme on sosiaalinen ja asiantunteva.

Jos sopivaa koulutusta ei löydy, ota yhteyttä aki@uakk.fi

Tulevat koulutukset

Ei Tapahtumat